MANTIS

Mantis Italia este numele de marcă al unei societăţi care proiectează, produce şi distribuie tehnologie pentru multe ţări din întreaga lume. În ultimii ani, Mantis şi-a concentrat eforturile şi investițiile în sectorul de medicină cosmetică.

 
A dezvoltat un centru de cercetare pentru electronica bio-medicală la sediul companiei sale - o structură care utilizează ingineri, dermatologi şi alți specialişti sub condu-cerea savantului în cercetare de faimă internaţională, prof. univ. Franco Missoli.
 

Experiența acumulată de MANTIS în domeniul tehnologic şi lansarea centrului său de cercetare internă au condus la importante descoperiri ştiinţifice.

Acestea au fost utilizate pentru a produce un aparat care va revoluţiona domeniul medicinii cosmetice datorită rezultatelor tehnologice uimitoare ce nu au fost obținute înainte.

Aceste patente inovatoare vor ajuta Mantis să conducă în sectorul frumuseţii într-un timp foarte scurt.

 
 1. APARAT EPILARE DEFINITIVA 3 TIPURI DE LASER MANTIS TRISOM
  APARAT EPILARE DEFINITIVA 3 TIPURI DE LASER MANTIS TRISOM

  Denumire: Aparat epilare definitiva TRISOM  3X LASERProducator: Mantis ItaliaINOVATIA CU LUNGIMI DE UNDA MULTIPLE  &nbs ...


  ITALIA
  ITALIA
  DETALII
 2. Aparat epilare definitiva cu diode laser Mantis HR808
  Aparat epilare definitiva cu diode laser Mantis HR808

  HR808 este primul laser inovativ de 808 nm pentru îndepărtarea părului, 100% fabricat in Italia. Mantis HR808 este sigur şi ...


  Made in
  Italy
  DETALII
 3. APARAT REMODELARE CORPORALA MANTIS MR-991
  APARAT REMODELARE CORPORALA MANTIS MR-991

  Mantis Italia este numele de marcã al unei societãti care proiecteazã, produce si distribuie tehnologie pentru mu ...


  Made in
  Italy
  DETALII