PHYRIS

Produsele PHYRIS răspund individual la cerinţele pielii dumneavoastră şi oferă îngrijirea perfectă în fiecare circumstanţă a vieţii - eficient şi cu cea mai bună toleranţă a pielii.

Concept de îngrijire în 3 faze

Conceptul de îngrijire PHYRIS în 3 faze depăşeşte metodele convenţionale. Acest concept oferă cele mai bune rezultate de îngrijire a pielii pentru fiecare tip de piele individual şi în funcţie de nevoile de consolidare, regenerare, hidratare, reîmprospătare sau calmare. Faza 2, unică prin activarea cu produsele speciale Somi, joacă un rol foarte important deoarece face ca următoarele produse de îngrijire să fie mai eficiente, mai tolerate şi sa aibă un efect mai îndelungat.

PHYRIS oferă saloanelor şi spa-urilor cosmetice profesionale la cele mai înalte standarde estetice, cu mare atenţie la detalii.

Phyris reprezinta inspiratia unica.

 • Rezultate mai bune în îngrijirea pielii pe care le puteţi vedea şi simţi.
 • Activarea pielii - tolerabilitate mai mare, eficacitate superioară.
 • Perfect orientat spre tipurile de piele în toate cele trei faze. Pentru toti cei care celebreaza frumusetea individuala!

Conceptul unic în 3 faze creează rezultate pe care le puteţi vedea şi simţi instantaneu şi permanent.

Faza 1 - CURĂŢARE - PHYRIS dispune de formule minunate pentru curăţare, tonifiere şi exfoliere, adaptate fiecărui tip sau stare a pielii.

Faza 2 - ACTIVARE - Activaţi pielea cu un produs Somi la alegere pentru ca îngrijirea ulterioară să fie chiar mai eficientă şi chiar mai tolerată.

Faza 3 - INGRIJIRE - După curăţare şi activare, pielea este pregătită să absoarbă îngrijirea potrivită. Gama de ingrijire PHYRIS este atât de variată şi de individuală încât vei găsi exact produsul potrivit pentru tipul tău de piele.

 1. Masca Peeling A'peel Porcelain
  Masca Peeling A'peel Porcelain

  Extrem de eficient, A'PEEL PHYRIS garantează o structură a pielii frumoasă şi fină şi o pregăteşte optim pentru produsele ulte ...


  DETALII
 2. Spuma Demachianta
  Spuma Demachianta

  Formula exclusivă spumă cu micro-perle de masaj este potrivită pentru fiecare tip de piele necomplicată (inclusiv combinată sau p ...


  DETALII
 3. Tonic Astringent
  Tonic Astringent

  Tonic astringent fără alcool, răcoritor, ce reduce luciul gras şi purifică pielea, cu un efect vizibil calmant şi efect anti-inf ...


  DETALII
 4. Tonic Hidro
  Tonic Hidro

  Formula fara alcool, blanda regleaza echilibrul de umiditate al pielii si reduce senzatia de piele stransa. Ingredientele active cum a ...


  DETALII