California Tan

Pentru expunerea la razele UV ale aparatului de bronzat au fost concepute creme şi loţiuni speciale care protejează pielea şi accelerează procesul de bronzare. O cremă sau loţiune de bronzat, aplicată corect va face pielea să absoarbă mai bine razele UV.

Vom observa în salonul de bronzare mai multe categorii de loţiuni: loţiuni autobronzante, intensive,  “Bronzer”,  “After bronze”,  etc. 

Fondată în 1987, California Tan are peste 20 ani de experienţă în crearea de produse inovatoare de bronzare.

Inspirat de stilul de viaţă însorit al statului de aur, California Tan are o reputaţie de renume mondial şi este cunoscut ca un brand sinonim cu tehnologia de bronzare de ultimă oră şi cu efectele pozitive ale soarelui.

California Tan utilizează o experienţă unică în 3 paşi, care poate fi personalizată pentru a oferi îngrijire pielii şi un bronz intens.

Status Tan Collection

Intensificatoare de bronzare, conţin aloe vera, unt de shea, ulei din seminţe de floarea soarelui, vitamine şi nutrienţi pentru producerea de melanină, amestec de silicon şi extract de plante, activatori de bronz, extract de caramel, extract de boabe de cafea, tehnologia "TRF" - dioxid ce cupru care produce creşterea melaninei. Amestec pentru fermitate, energizează şi tonifică pielea cu ajutorul extractelor naturale (cofeină şi extract de mesteacăn), ulei de avocado care ajută la menţinerea culorii cu elemente naturale care combat decolorarea.

Bare Science Collection

Creat după filosofia "a alege o îngrijire perfectă pentru piele" ar trebui să fie la fel de uşor ca şi alegerea unei culori. Bare Science oferă o linie de produse hipoalegenice care vă garantează o piele catifelată cu un aspect sexy. Formula hipoalergenică pentru folosirea pe orice tip de piele. Tehnologie anti-îmbătrânire cu cofeină - tonifică şi oferă elasticitate pielii. Amestec de autobronzat cu DHA - culoare profundă şi de lungă durată. Vitaminele C şi E protejează împotriva radicalilor liberi şi hrăneşte pielea. Tehnologia "Glow": pigmenţii cosmetici iluminează şi dau strălucire pielii, unt de Shea. Tehnologia "Skinny": intensificator cu efect dublu de sculptare corporală. 

Expose Collection

Această gamă conţine tehnologie antiîmbătrânire, autobronzanţi naturali, ingrediente de protecţie a pielii, ceară de albine, unt de cacao, ulei de măsline, ceai verde. Ajută la relansarea funcţiilor pielii pentru o culoare prelungită. Produce o culoare frumoasă instant, grăbeşte sinteza melaninei. "CT-protect" menţine aspectul tânăr al pielii cu ajutorul nutrienţilor naturali.

Cypher Collection

O adevărată descoperire în tehnologia bronzării, maximizând poteţialul de bronzare a pielii prin descifrarea codului de producere a melaninei. Complex de îngrijire a celulelor şi de reîntinerire, complex de fermitate a pielii, autobronzanţi naturali, antioxidanţi puternici, complex de îngrijire a tenului, de estompare a liniilor fine şi a ridurilor, extract de nuci negre, extract de caramel, extract de morcovi. Această colecţie are cele mai avansate tehnologii de bronzare. 

HD Collection

Cea mai completă gamă de produse pentru bronzat, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, conţine complex de vitamine, intensificatori de bronz, aloe vera, unt de shea, cofeină, vitamina C, extract de nufăr şi iasomie, unt de cacao, tehnologia TRF. HD Millionare - step 3 extinde bronzul fără soare, construieşte un bronz gradat auriu, strălucitor, uimitor, fără pete, culoare perfectă. HD Famous Face, cel mai nou produs din această gamă, special creat pentru intensificarea culorii feţei, conţine acid hialuronic, are proprietăţi de hidratare exclusive, antioxidant cu proprietăţi de antiîmbătrânire.

Mai multe produse gasiti si pe: www.sonnenline.ro

 

 1. Chromatic natural bronzer – lotiune de bronzat
  Chromatic natural bronzer – lotiune de bronzat

  Chromatic natural bronzer – lotiune de bronzat Hydration Blend: netezește și hidratează pielea Chromatic™ Complex: un ...


  DETALII
 2. Complexion Optimizer Step 2 – lotiune de bronzat
  Complexion Optimizer Step 2 – lotiune de bronzat

  Complexion Optimizer Step 2 – lotiune de bronzat ION Color Technology ™: Crește longevitatea celulară în timp ce ...


  DETALII
 3. CT ID Natural Bronzer – lotiune de bronzat
  CT ID Natural Bronzer – lotiune de bronzat

  CT ID Natural Bronzer – lotiune de bronzat Camu camu: reface și întinerește celulele „obosite” pentru un as ...


  DETALII
 4. Cypher Platinum Bronzer Step 2 – lotiune de bronzat
  Cypher Platinum Bronzer Step 2 – lotiune de bronzat

  Cypher Platinum Bronzer Step 2 – lotiune de bronzat Complexul D-Cypher ™: construiește o culoare mai profundă, mai &ici ...


  DETALII
 5. Dark Escape – intensificator hipoalergenic
  Dark Escape – intensificator hipoalergenic

  Dark Escape – intensificator hipoalergenic DARK ESCAPE® 250 ml /15ml Balsam de Mentă: protejează pielea împotriva ...


  DETALII
 6. Lotiune bronzare Luminous Step 2
  Lotiune bronzare Luminous Step 2

  Agenții de tonifiere fortificati cu cofeină confera un aspect mai ferm al conturului corpului și elasticitate pielii. Uleiul de sem ...


  DETALII
 7. Lotiune bronzare UV Sunless Cocktail
  Lotiune bronzare UV Sunless Cocktail

  Accelerarati și construiti o culoare de aur finala cu Vitatan ®, o tehnologie hidratanta și energizanta care ajută pielea ...


  DETALII
 8. Tekton bronzer 2 – lotiune de bronzare
  Tekton bronzer 2 – lotiune de bronzare

  Tekton bronzer 2 – lotiune de bronzare Descoperă secretul unei culori frumoase, din interior spre exterior. Dezvoltat cu tehno ...


  DETALII