Beneficiile masajului endodermic oferite de  aparatul de remodelare corporala pe baza de vacum, role motorizate si camp magnetic pulsat

Beneficiile masajului endodermic oferite de aparatul de remodelare corporala pe baza de vacum, role motorizate si camp magnetic pulsat

  • 26 Apr, 2018

Aparatul de remodelare corporala MR991, prin reducerea durerii și a procesului inflamator și prin îmbunătățirea aspectelor estetice, restabilește echilibrul emoțional al pacientului, reducerea stresului, creșterea sentimentelor de bunăstare și îmbunătățirea calității generale a vieții.
Masajul endodermic( endermologia) este un masaj mecanic nedureros și noninvaziv care stimulează reactivarea eliberării grăsimilor și producerea de colagen și elastină.Acest masaj nu poate fi reprodus manual. Cu o serie de tratamente săptămânale de cel puțin 10-14 săptămâni, masajul endodermic produs de aparatul de remodelare corporala Mantis MR991  poate slabi celulele grase, celulita netedă, va tonifia pielea și vă va sculpta conturul corpului. MR991 are un efect de întinerire asupra feței și a întregului corp care funcționează la nivel celular.

   Tehnica
Endomasajul este o tehnică care combină aspirația pulsată ușoară a pielii cu o acțiune de rulare și derulare a pliurilor de piele, care poate fi efectuată cu frecvențe diferite și niveluri de putere în funcție de imperfecțiunea specifică sau de problema fizică care trebuie tratată. Acțiunea rolelor mobilizează și exercitează țesutul, reactivând microcirculația și redeschizând canalele limfatice. Aceasta restabilește schimburile osmotice și corectează oxigenarea, stimulând fibroblastele și oferind rezultate incomparabile, de neegalat.


   Beneficii


•    Anti-imbatranire

•    Remodelare si conturare

•    Slabire
•    Drenaj
•    Activarea locala a proceselor lipolitice
•    Antioxidanta
•    Cresterea nivelului de acid hialuronic al pielii
•    Cresterea numarului de fibrolaste
•    Imbunatateste elasticitatea tesuturilor

•    Creste mecanismul de aparare
•    Imbunatateste microcirculatia


  Indicatii


Corp

Celulita si aspectul de coaja de portocala Pielea lasata Vergeturile Retentia de apa Grasimea localizata Post-sarcina

Fata:


•    Estompeaza ridurile
•    Reda fermitate pielii
•    Incetineste semnele de imbatranire a pielii


Campul Magnetic Pulsat


Utilizarea tehnologiei CMPS este rezultatul a peste 50 de ani de cercetare și experimentare în cele mai avansate institute de fizică medicală din lume. Câmpul magnetic pulsat cu rezonanta stochastica este tehnologia ce a fost testată extensiv pentru restaurarea celulară a funcțiilor și reconstrucția țesuturilor, precum și pentru tratamentul multor alte condiții mai grave. Tehnologia CMPS (camp magnetic pulsat cu rezonanta stochastica) acționează simultan asupra distanței cauzate de deteriorarea celulelor și asupra efectului nedorit prin reglarea echilibrului electrochimic al celulelor și restabilirea permeabilității corecte a membranei celulare. CMPS utilizează terapia câmpului magnetic cu impulsuri de frecvență foarte joasă, determinând interacțiunea cu structurile celulare și facilitând restaurarea condițiilor fiziologice. Membrana celulară facilitează schimbul de ioni, asigurând astfel că celulele primesc substanțele nutritive necesare. În membrana intracelulară, aceasta conduce la o producție optimă de ATP, care transportă energie către toate structurile celulare ale organismului. Țesuturile tratate primesc un flux crescut de sânge, cu stimularea fibroblastelor, asigurând un efect semnificativ de tonifiere și întărire asupra țesutului, precum și garantarea stabilității rezultatelor obținute. În acest mod, schimbul de oxigen cu țesutul este crescut și, în același timp, toate substanțele toxice sunt drenate spre rinichi și alte organe pentru îndepărtarea lor.

Efectul Mantis MR991

Efectul acestui tratament este, într-o oarecare măsură, imediat vizibil. Pacientul poate observa o fermitate a pielii imediat după terminarea tratamentului , dar efectul maxim se dezvoltă pe parcursul a 10-15 tratamente, în ciclul de 2 tratamente pe săptămână.

De ce este MANTIS MR unic?

Tratamentul prin aparatul de remodelare corporala MANTIS MR este unic, în principal datorită combinației de endomasaj cu vacum împreună cu câmp magnetic pulsat .