Colagenul si reintinerirea pielii

Colagenul si reintinerirea pielii

  • 02 Aug, 2014

Diferenta dintre aparatele cu colagen si cele de bronzat clasice consta in faptul ce cele clasice au la baza tuburi UV, iar celelalte folosesc tuburi cu colagen. Marii producatori de echipamente de bronzare precum ErgolineHapro-Luxura , Megasun sau UWE au adoptat aceasta noua tehnologie si au creat aparate cu colagen de ultima generatie.

Care sunt beneficiile?

Odata cu varsta, corpul isi pierde capacitatea de a produce aceasta substanta, astfel incat nivelul ei poate scadea drastic.

In aceste cazuri este necesara terapia cu lumina rosie care stimuleaza celulele si ajuta la redarea elasticitatii pielii. Aparatele cu colagen au rol anti-imbatranire si ofera un tratament usor si rapid impotriva semnelor date de varsta.

Terapia cu lumina rosie are capacitatea de a reduce si de a netezi ridurile fine, precum si de a oferi fermitate pielii. In afara de faptul ca ofera un aspect mai placut, acest tip de terapie poate imbunatati circulatia si oxigenarea celulelor prin stimularea producerii de noi celule la nivelul tegumentului. Pe langa beneficiile aduse tenului, aceste aparate au un efect vizibil si asupra celulitei, redand elasticitatea pielii printr-o regenerare naturala a celulelor.

Sedintele de terapie cu colagen

In functie de varsta clientului si de puterea aparatului, durata sedintelor poate sa varieze de la 10 la 20 de minute.

De regula,un tratament complet are 10 – 15 sedinte cu o frecventa de una-doua zile. Rezultate vizibile pot fi observate dupa circa 5 saptamani de la inceperea tratamentului.

Terapie si Bronzare intr-un singur aparat

Companiile ce produc echipamente de infrumusetare s-au adaptat noilor tehnologii integrandu-le in aparate multifunctionale.

Un astfel de aparat este si Megasun Optima care ofera atat un bronz uniform, cat si imbunatatirea aspectului pielii. Pe langa cele doua functii atat de importante, mai ofera si optiunea de aromaterapie care aduce relaxare si destindere completa in timpul sedintei de bronzare. Acest aparat este alegerea perfecta datorita capacitatii sale de a indeplini concomitent mai multe functii, precum si de a oferi relaxare in timpul sedintelor de infrumusetare.