Remodelarea corporala si beneficiile uluitoare ale acesteia

Remodelarea corporala si beneficiile uluitoare ale acesteia

  • 17 Aug, 2016

Din insasi denumirea sa, se intelege in mod clar ce este remodelarea corporala. Aceasta este o tehnica ce implica anumite proceduri, menite sa infrumuseteze aspectul fizic al celor care nu sunt multumiti in totalitate de forma corpului.

            Suntem o companie cu vasta experienta pe piata si ne-am specializat pe furnizarea de aparatura, mobilier si produse cosmetice destinate diferitelor proceduri, atat pentru saloanele specializate pe aceste ramuri, cat si pentru persoanele fizice.

            Pentru ca din ce in ce mai multe persoane viseaza la un corp perfect si doresc sa beneficieze de astfel de servicii, pe piata din Romania se deschide anual un numar tot mai mare de saloane de cosmetica, remodelare corporala, coafura, bronzare, precum si ale tipuri de servicii din aceasta arie.

            Din aceasta cauza, este nevoie de un furnizor de incredere care sa ofere articole de cea mai inalta calitate, pentru ca orice salon sa detina aparatura de specialitate, in mod deosebit creata pentru aceste scopuri.

            Compania noastra Beauty Line Professional va pune la dispozitie serviciile si produsele prin intermediul paginii web beautylinepro.ro, locul in care oricine gaseste tot ceea ce isi doreste la preturi rezonabile.

            In ce consta remodelarea corporala si ce avantaje ofera aparatul MR-991?

            Intr-un sens larg, remodelarea corporala face referire la orice fel de efort menit sa transforme silueta, fie sport, diete, fie suplimente nutritive sau ceaiuri care ajuta la imbunatatirea tranzitului intestinal.

            Tot mai prezenta in Romania, tehnica de remodelare corporala implica o serie de sedinte prin care se urmareste obtinerea unei schimbari a corpului. Acestea se realizeaza atat in micile saloane cosmetice, cat si la marile clinici estetice.

            Noi stim cat de important este ca orice tip de procedura sa se efectueze in conditii de maxima siguranta pentru client, de aceea ne ocupam cu furnizarea unor aparaturi special destinate acestui scop.

            In functie de intrebuintari, in catalogul nostru online sunt expuse mai multe tipuri de aparate si sisteme, fiecare dintre acestea corespunzand in totalitate cerintelor si caracteristicilor standard necesare, care se impun pe piata.

            Aparatul de remodelare corporala marca Mantis, model MR-991, provine de la unul dintre cei mai renumiti producatori de pe piata din Italia, o societate ce distribuie tehnologie pentru tari din lumea intreaga. Investitiile si eforurile acestora din ultimii ani s-au centrat asupra medicinii cosmetice, o ramura extrem de importanta intrucat de aceasta depinde stima de sine, prcum si imaginea multor persoane.   

    

            Acest aparat electronic bio-medical a revolutionat domeniul tehnologic si cel al medicinii cosmetice datorita faptului ca a oferit rezultate uimitoare nemaintalnite pana acum. Aceasta tehnologie inovatoare are rolul de a oferi tratamente neinvazive contra oricarui tip de imperfectiune care se prezinta la nivelul corpului, precum si a anumitor boli inflamatorii.

            In urma realizarii unor experimente, s-a dovedit faptul ca zonele ce au fost tratate cu campuri magnetice pulsate cu rezonanta stocastica (CMPS) au oferit o mai buna aprovizionare cu sange. Acest fapt favorizeaza schimbul de oxigen mai mare dintre tesuturi, dar si substantele toxice sau nedorite sunt eliminate si drenate, ceea ce este foarte benefic pentru organism.

            De asemenea, manipularea mecanica cu role motorizate, care intra in alcatuirea acestui aparat, face posibila reproducerea in mod exact a masajului manual, in acelasi timp lucrand mai intens si mai adanc in tesuturi. Aceasta procedura ajuta la tonifiere, slabire si fermitate, efectele fiind vizibile imediat in urma efectuarii primelor sedinte terapeutice.

            Un alt avantaj pe care acest tip de aparatura il prezinta este posibilitatea realizarii endomasajului. Acesta reprezinta o alternativa pentru tehnicile de masaj realizate manual, care prezinta un grad de delicatete foarte ridicat, si ofera rezultate satisfacatoare. In ce consta acesta? Ei bine, are loc aspiratia pielii in combinatie cu rularea si derularea stratului de piele, ce poate fi efectuata la frecvente si setari de putere diferite, dupa suprafata intinderii problemei fizice sau a defectului pentru care se doreste tratament.  

            Endomasajul este unicul tip de tratament pentru tesuturi ce poate sa produca stimularea mecanica si sa ofere un raspuns fiziologic complet natural. In functie de tinta fiecarui client, se poate efectua un program corespunzator care sa trateze variate tipologii de tesut (celulita, adipos, fibros, pierderea de tesut).

            Acest tip de procedura efectuat la nivelul fetei se desfasoara fara a se apela la role, utilizand o combinatie intre sistemul microvacuum pulsat si CMPS.

            Aparatul Mantis MR-991 si beneficiile pe care le ofera acesta sunt esentiale. Pentru saloanele care doresc sa le ofere clientilor un tratament regesc, noi le venim in ajutor si le punem la dispozitie atat acest tip de aparatura, cat si multe altele precum OxyJet Leo Deluxe, Duolift Sequntial R, Duolift Expert, destinate remodelarii corporale si a celei faciale.

            Pentru a produce rezultate fara precedent, va invitam sa cititi mai multe despre produsele si serviciile noastre, pe care vi le punem oricand la dispozitie pe www.beautylinepro.ro. Re-oxigenarea tesuturilor, dar si stimularea fibroblastelor efectuate cu ajutorul aparatului Mantis MR-991, dau rezultate uluitoare, de aceea este cea mai indicata folosirea acestui tip de aparat in saloanele care se respecta cu adevarat.

            Beneficiile acestor tipuri de tratamente

            Datorita caracteristicilor exceptionale de care dispune aparatul, orice proprietar de salon le poate oferi clientilor cele mai bune si satisfacatoare solutii. De aceea, noi dorim sa imbunatatim calitatea serviciilor care sunt deja pe piata si sa aducem o serie de avantaje oricarui benificiar.

            Acest aparat pe care vi-l punem la dispozitie vine in intampinarea clientilor dumneavoastra cu o solutie complet naturala, fara efecte invazive, care are rolul de a oferi persoanelor posibilitatea restabilirii unei frumuseti relaxante, precum si a sanatatii trupului. Desigur, si starea psiho-fizica va fi influentata in bine.

            Imbunatatirea terapeutica a acestui tratament se datoreaza studiilor intense si experimentelor clinice indelungate. In acest fel, a devenit posibila tehnica avantasta oferita de endomasaj, ce actioneaza in mod deosebit asupra tesutului conjunctiv. Aceasta restabileste  buna alimentare vasculara, reactivand sangele precum si furnizarea limfei, astfel fiind favorabil procesul de schimb metabolic. In acest fel vor fi stimulate adipocitele si va creste considerabil procesul eliminarii de grasime.

            Persoanele care doresc sa beneficieze de un tratament eficient pentru tonifiere, vor apela la un salon renumit pentru calitatea si eficienta aparaturilor de care dispune. De aceea noi va recomandam cu toata caldura sa achizitionati aparatul MR-991 si va garantam ca profitul nu va intarzia sa apara.

            Campurile magnetice pulsate cu rezonanta stocastica sunt extrem de utile. In urma aplicarii tratamentelor care le includ pe acestea, s-a notat cresterea semnificativa a fibroblastelor care detin o activitate proliferativa in interiorul tesuturilor tratate. Un aspect important este faptul ca acestea ofera un efect de fermitate si tonifiere, in acest mod asigurandu-se rezultate de durata, dar si o aprovizionare precoce cu sange.

            In urma acestei proceduri, va creste considerabil schimbul de oxigen din tesuturi, iar substantele toxice vor fi in totalitate drenate catre rinichi si alte organe de excretie. Asadar, in urma acestei actiuni de eliminare si detoxifiere, se va pregati in totalitate sistemul CMPS, care va fi ideal in scopul tratarii limfodermei si a celulitei.

            Aparatul pe care il promovam contine patru piese de mana concepute special pentru tratarea zonelor corporale si faciale, foarte usor de manuit. Astfel, pentru fata, va oferim piesa VIXO, care este reprezentata de un sistem calibrat CMPS, special creat pentru imbunatatirea defectelor prezente la nivelul fetei, precum pielea lasata si ridurile.

            Acesta se penetreaza puternic in piele si favorizeaza aplicarea mai usoara a produselor cosmetice ce au fost formulate si vizeaza finalizarea tuturor tratamentelor cu succes.

            Maxides si Minides sunt doua piese formate din role ce se misca in diferite directii, avand menirea de a ajuta la tratarea diferitelor defecte.  Prima a fost special conceputa pentru a trata coapsele si fesele, zone mai mari ale corpului. In ceea ce priveste a doua piesa, aceasta produce aceleasi efecte ca Maxides, insa este destinata tratarii zonelor cele mai dificile, cum ar fi gambele si genunchii.

            Cea de-a treia piesa creata pentru tratamentul corporal este Maxy Energy si este bazata pe un puternic sistem PMF. Aceasta are capacitatea de a realiza tratamente soc pe suprafata straturilor tesutului adipos, care este subcutanat de grasime. De asemenea, se poate folosi si pentru a aplica crema magneto-catalizatoare.

            In cei 25 de ani de experienta pe piata din tara noastra, a fost dovedita eficacitatea medicala pe care o are aparatul MR-911 pe care noi il promovam. Stim cat de util este si cat de multe avantaje va poate aduce salonului, din acest motiv va punem la dispozitie absolut orice tip de informatie privitoare la modul de functionare, precum si alte detalii fata de care ati manifesta interes.

            Si, pentru ca nicio nelamurire sa nu ramana nerezolvata, site-ul nostru dispune de o metoda tehnica de asistenta de la distanta, care este administrata de reprezentantii specialisti ai companiei noastre.

            In acest mod este permisa si favorizata functionarea de la distanta, raspunsurile fiind analizate si transmise in autonomie completa fara a necesita si interventia locala. Asadar, pentru orice detinator de salon profesionist, societatea noastra Beauty Line Professional ii va sta la dispozitie cu o gama variata de aparaturi si mobilier, precum si produse cosmetice profesionale, atat pentru tratamentele corporale, cat si pentru cele faciale.

            Tot pe site-ul nostru sunt expuse o serie de produse ce dispun de calitate si durabilitate, reprezentand oricand solutia ideala. Alegeti ceea ce este mai bun pentru clientii dumneavoastra, apeland la serviciile de calitate superiora si la sfaturile pe care suntem oricand dispusi sa vi le oferim.