Despre Phytocosmetice, eliminarea componentelor chimice in ingrijirea pielii, atat  profesionala cat si de acasa

Despre Phytocosmetice, eliminarea componentelor chimice in ingrijirea pielii, atat profesionala cat si de acasa

  • 23 Oct, 2018

Oamenii doresc să aibă grijă de ei înșiși, doresc să-și exprime propriul stil, iar salonul de frumusețe este locul ideal pentru a face acest lucru și este accesibil tuturor. Specialistul în frumusețe devine ghidul tău care, grație unei analize precise și personalizate a nevoilor tale, te poate conduce printr-un proces bine pregătit pentru minte și corp.

Soluțiile pentru bunăstarea noastră fizică și psihică trebuie căutate în natură, pe baza acelei armonii genetice care reprezinta raportul vital între lumea naturii și echilibrul delicat al corpului. O relație si un deplin echilibru ce ofera rezultate eficiente și vizibile în mod natural pentru bunăstarea corpului și minții.
Având în vedere acest lucru, a fost dezvoltata o metodă unică care, pornind de la selecția meticuloasă și prelucrarea internă a materiilor prime rare si rafinate, se dezvoltă într-un mod absolut original pentru a garanta eficacitatea vizibilă și măsurabilă, concepute și formulate pentru a se adapta perfect la orice tip de piele, evitand manipularea chimică greoaie.

 

Disctinctiv

VAGHEGGI  este o marca de phytocosmetice 100% fabricate in Italia decisa să fie "orientata spre verde".

Cercetarea, dezvoltarea, producția, ambalarea și testarea sunt realizate în fabricile Vagheggi in Italia, avand un control constant, neîntrerupt, direct asupra întregului lanț de producție.

Pasiunea constantă, dedicația pentru sanatate, frumusete și cultură, au permis crearea mai multor linii de ingrijire atat faciala cat si corporala si exportul în peste 60 de țări din întreaga lume.

8 game pentru tratamente faciale 4 game pentru tratamente corporale 2 game de lux si editii speciale periodice

Vagheggi redă tradiția produselor cosmetice naturale cu cele mai avansate tehnologii de laborator și analiză, concepând produse "unice" bazate pe o selecție scrupuloasă de materii prime bazată pe originea lor geografică, pe concentrația ingredientelor active, pe sezonalitate și pe metoda de recoltare. Acest proces atent de control, selecție și prelucrare, Vagheggi ofera unicitate cosmeticele sale , fiecare element fiind urmărit meticulos și ales pentru a deveni parte a unui anumit produs pentru o nevoie specifica, pe baza sinergiei ingredientelor sale active.

 bio + vagheggi

Cercetarea și dezvoltarea produselor pentru față și corp utilizează elemente și proprietăți din lumea naturala, folosind mai mult de 300 de materii prime de extracte, uleiuri esențiale, molecule de flori, plante, rădăcini, alge și minerale.

Abordarea de respect pentru om și mediul înconjurător nu se limitează la alegerea ingredientelor active naturale, ci reglementează și alegerea celorlalte componente ale produsului, cum ar fi conservanți si arome - toate alese pentru nivelul lor de calitate, siguranță, performanța și tolerabilitatea pielii.

 Game Vageggi