DESPRE NOI

Încă din 1990, compania noastră s-a situat pe primele locuri în vânzarea de aparatură de bronzare, aparatură remodelare şi mobilier beauty, wellness şi spa, dar şi de cosmetice profesionale de bronzat, faciale, corporale şi pentru coafor.


În ultimii ani, compania a cunoscut o creştere substanţială, dezvoltându-se atât din punct de vedere logistic cât şi financiar, diversificându-şi oferta de produse şi canalele de distribuţie.
Reprezentând cele mai renumite brand-uri din Germania, Italia, SUA, Spania, Olanda, gama de produse pe care o oferim clienţilor este foarte vastă, fiind recunoscută pentru performanţa şi calitatea sa.


Colaborând cu zeci de saloane din toate judeţele ţării, le stăm la dispoziţie clienţilor cu experienţa şi produsele noastre, ajutându-i să-şi dezvolte serviciile pentru un bussiness profitabil. De aceea, ne considerăm clienţii drept parteneri, scopul nostru fiind de a creşte împreună şi de a avea relaţii de colaborare de lungă durată, bazate întotdeauna pe încredere reciproca şi profesionalism.


Echipa noastră, bine informată în tot ceea ce ţine de domeniul înfrumuseţării, vă stă mereu la dispoziţie, venind cu cele mai bune oferte şi soluţii la nevoile salonului dvs., fie că este la început sau în plină dezvoltare.


Nivelul profesional ridicat al celor ce lucrează la Sonnenline, rezultatele financiare foarte bune din ultimii ani cât şi portofoliul vast de clienţi ne recomandă ca o companie de încredere, cunoscătoare a formulei succesului şi a profesionalismului.


Suntem lideri nationali in distributie, service si suport pentru aparate de bronzat.


Venim in intampinarea nevoilor voastre, de a crea un salon de bronzat la cele mai inalte standarde echipat cu cele mai performante aparate de bronzat si solutii pentru a obtine un bronz ideal, cu o echipa tanara dinamica si dornica de performanta, profesionista si foarte bine informata in tot ceea ce tine de domeniul saloanelor de bronzat.


SonnenLine reprezinta cele mai renumite firme occidentale din domeniu, o sarcina de responsabilitate pentru clientii si colaboratorii nostri, pe care numai o echipa de profesionisti o poate duce la capat.  

 

 

 

 

 

 

 


 

Blog

Ultimele 3 articole